Audi e-tron

Tweedehands Audi E-tron

Een tweedehands Audi E-Tron fiscaal aantrekkelijk rijden? Dan bent u hier aan het juiste adres. Vraag een offerte aan voor een exemplaar dat u aanstaat en laat u goed informeren over alle voordelen die deze gebruikte Audi E-Tron’s hebben. U vindt hier namelijk het meest zakelijk meest aantrekkelijke aanbod volledig elektrische Audi en dat is niet zomaar.

Uitsluitend fiscaal aantrekkelijke volledige elektrische Audi’s

De Audi E-Tron is op de markt sinds 2018. In dat jaar was de bijtelling over de volledige waarde 4%. De E-Tron’s die in dat jaar op kenteken zijn gekomen hebben tot 2024 een een bijtelling van minder dan €150,- en dat voor een full option exemplaar. Alle opvolgende jaren werd de bijtelling hoger maar altijd nog aantrekkelijker dan een nieuwe die vandaag de dag vanaf €40.000 al 22% bijtelling heeft en alles daaronder 12%. Dus reken maar uit wat uw prive voordeel is met een bijtellingsvriendelijke variant van ons.

Welke voordelen heb ik met een Audi E-Tron occasion?

In eerste instantie heeft u een aantrekkelijke bijtelling en daarnaast kunt u de auto ook nog gunstig afschrijven. Vooral voor BV’s is dit interessant zodat zij de auto na de bijtellingvriendelijke looptijd voordelig naar privé kunnen halen. Voor eenmanszaken

Een tweedehandse Audi e-tron leasen hoe werkt dat?

Wij bieden uitsluitend fiscaal aantrekkelijke Audi e-tron modellen aan. En daarom vindt u op onze site alleen voornamelijk 2018 modellen vanwege de lage bijtelling. In het jaar 2018 had deze auto namelijk recht op 4% bijtelling en daardoor fiscaal zakelijk en privé interessant.

Audi e-tron leasen of kopen?

Alle e-tron’s die u bij ons op de site ziet zijn te koop en te lease. Wanneer echter kiest voor lease dan is het advies afhankelijk van de rechtsvorm van uw onderneming. Zo betaald u bij een eenmanszaak of V.O.F. nooit meer bijtelling dan dat de auto totaal kost per jaar. Hierdoor kunt u deze auto ook na zijn BijtellingVriendelijke periode fiscaal aantrekkelijk blijven rijden.  Bij een B.V. adviseren wij om de auto na zijn BijtellingVriendelijke periode naar privé te halen en zakelijke km’s te schrijven. Hoe dit precies werkt leggen wij u graag uit gebaseerd op uw persoonlijke scenario.

Ontvang een voorstel voor een e-tron waar uw oog op gevallen is.