Hyundai Kona

Hyundai Kona Electric 64 kWh Leasen of kopen

Wij bieden u Hyundai Kona Electric 64 kWh modellen aan uit het bouwjaar 2019 en 2020 die direct uit voorraad leverbaar zijn. De onderstaande auto’s zijn via ons te koop en te leasen.

U kunt uw Kona Electric ook via ons leasen

Wilt u de Kona leasen? Geen probleem,  wij adviseren u daar graag bij. Zo is mogelijk om de Kona Electric via een een financial of full-operational lease constructie te leasen. Daarnaast komen veel van onze Kona EV’s nog in aanmerking voor de MIA-regeling (Milieu Investeringsaftrek) en is daarmee voor de ondernemer extra interessant.

Een Hyundai Kona Electric is een slimme koop

Qua prijs-kwaliteit verhouding zit deze auto super goed in elkaar. Zo hebben sommige modellen stoelverwarming- en ventilatie, Apple CarPlay, Lane-assist en een head-ups display. Kortom, los van de stoere looks van deze elektrische auto is de auto erg compleet uitgerust en daarnaast ook aantrekkelijk geprijsd. En dat scheelt u weer in de portemonnee.

De praktijk actieradius van een Kona electric 64 kWh  

In de praktijk ligt actieradius (hoe ver u ermee kunt rijden) tussen de 285 – 605 km. Het verschil zit hem in het type rit waar u de Kona EV gebruikt. Zo kan u in de winter gemiddeld 35o km rijden op een volle autolading, en in de zomer zo’n 450+ km. Maar natuurlijk is dit ook afhankelijk van uw rechtervoet en manier waarop u de laat regenereren. In ons voorbeeld zijn wij uit gegaan van een gecombineerde rit van stadsgebruik en snelweg gebruik.

Zomer gebruik:

Stad – Zomer 605 km
Snelweg – Zomer 370 km
Gecombineerd – Zomer 470 km

Winter gebruik:

Stad – Winter 395 km
Snelweg – Winter 285 km
Gecombineerd – Winter 340 km

Bron: EV-database