Het grootste Tweedehands Tesla aanbod

Wij bieden tweedehands Tesla modellen aan met een lage bijtelling, 12  maanden BOVAG-garantie en restwaarde garantie. U vindt hier alle denkbare Tesla Occasions zolang ze voor u fiscaal maar interessant genoeg zijn. Ook bieden wij een interessant aanbod privé interessante Tesla’s.

U vindt hier de Tesla model S, 3 en X als occasions te koop of te leasen.

U vind bij ons de model S, X en 3 in verschillende uitvoeringen en daardoor is er altijd wel eentje die binnen uw budget past. Wanneer u echter niet vind wat u zoekt, plaats dan vrijblijvend een zoekopdracht door contact met ons op te nemen.

Al gedacht aan het leasen van gebruikte Tesla?

Naast dat wij u standaard ongeveer 100+ gebruikte Tesla’s aanbieden kunnen wij u ook adviseren bij het leasen van een tweedehands Tesla via ons lease-partners. Het overgrote deel daarvan is de model S die sinds 2013 op de markt is. Naast de S, bieden wij ook een brede range aan X’n de SUV van het merk. Daarnaast vindt u ook de model 3 in ons aanbod, de kleinere sedan.

Waarom zijn Tesla occasions fiscaal aantrekkelijk?

Leasebijtellingvriendelijk is Tesla gaan verkopen omdat deze in de eerst plaats fiscaal aantrekkelijk zijn voor ondernemers en medewerkers met een lease auto. Maar daarnaast is de algemene auto beleving ook echt bijzonder. De auto’s zijn luxe en comfortniveau is in veel opzichten hun vergelijkbare modellen nog mijlenver voor. Dit komt mede door de “over the air” updates wat de auto altijd up-to-date houdt. Daarnaast heeft Tesla als enige merk een eigen laadnetwerk door heel Europa. Door middel van dit netwerk kan je ook zonder extra voorbereiding en gebruik van slimme app’jes op vakantie met uw elektrische auto.

Tesla Occasions zijn ook privé interessant

Fiscaal gezien zijn BijtellingVriendelijke auto’s 60 maanden van het moment van eerste toelating op de weg interessant. Daarom adviseren wij om fiscaal aantrekkelijke auto’s na 60 maanden privé te gaan rijden. Dit komt simpelweg omdat de bijtelling ongunstig uitvalt na de 60 maanden.

Tesla bijtellingsvoordeel met een eenmanszaak of V.O.F.?

Heeft u een eenmanszaak of V.O.F. dan wordt de bijtelling nooit meer dan dat de auto totaal kost per jaar. Dit zijn kosten zoals afschrijving, verzekering, onderhoud, banden en energiekosten. Door een Tesla met lage bijtelling te kopen van een paar jaar oud geniet u nog tot en met de zestigste maand vanaf het moment van de eerste registratie van de voordelige bijtelling. Daarnaast mag u maximaal 20% van de investering elk jaar afschrijven.

Wat doe ik na de 60 maanden met de Tesla?

Eenmanszaken of V.O.F’ adviseren wij als deze periode voorbij is om de afschrijving te verlagen zodat uw autokosten lager worden en dus ook uw bijtelling vanaf de 61e maand na datum 1e registratie. U kan dus gewoon voordelig doorrijden en hoeft u niet een hele jonge auto te kopen die veelal vrij kostaar zijn. Denk hierbij aan het financial lease maandsom. B.V’s adviseren wij om de auto naar privé te halen.

Actueel aanbod van de Tesla (92)