Tesla Model 3

Tweedehands Tesla Model 3 modellen zijn er vanaf het jaar 2019. Dit betekend dat deze auto’s tot de fiscale waarde van €50.000,- vierprocent bijtelling hebben van de eerste registratiedatum.

De Tesla Model 3 occasions modellen zijn bij ons te lease of te koop

Wij bieden tweedehands Model 3 modellen aan in elke uitvoering. Voor de Model 3 betekend dit de Standaard Range plus, de Long Range met vieraandrijving en de Performance-versie daarvan. Maar ongeacht welke uitvoering zit het qua range met dit model altijd wel goed. En daarom is het ongeacht uw financiële keuze om de auto bij ons te kopen of te leasen aan u altijd een prettige dagelijkse reisauto.

Wees slim en profiteer van een tweedehands Tesla model 3 met een lage bijtelling

Een aantrekkelijk element aan het rijden van een Tesla Model 3 occasion is de aantrekkelijke bijtelling. Model 3’s zijn vanaf het jaar 2019 geleverd in NL en dat jaar was de bijtelling als volgt. Tot €50.000,- betaalde je 4% bijtelling en alles wat de auto meer kost dan die €50k betaald u dan 22% bijtelling over. Vanaf registratiedatum 2020 is dit weer anders. Want vanaf dat jaar is de bijtelling 8% tot en met €45.000,- en alles wat daarboven zit betaald u dan ook 22% bijtelling. Van deze lage bijtelling kunt u nog jaren voordeel hebben en daarom bieden wij u juist de gebruikte Tesla model 3 aan.

Actueel aanbod van de Tesla Model 3 (16)