Tesla Model 3 Long Range

Tweedehands Tesla Model 3 Long Range aanbod. Op zoek naar een Tesla Model 3 Long Rang Dual Motor met aantrekkelijke bijtelling? Deze vindt u hier. Daarnaast zijn ook de Model 3 Long Rang modellen voorzien van onze restwaarde garantie en aanvullende BOVAG-Garantie.

Tweedehands Tesla Model 3 Long Range Dual Motor kopen?

Het aanbod wat u op onze website ziet is bij ons te koop of via een van onze partners te leasen. Wij adviseren u daarbij graag wat het meest aantrekkelijk is om te doen. Maar waar u zich in ieder geval geen zorgen over hoeft te maken is de waarde ontwikkeling van uw auto. Want wij bieden u namelijk restwaard garantie wanneer u de auto weer aan ons verkoopt na de gebruiksperiode.

Tweedehands Tesla Model 3 Longe Range Dual Motor aanbod

Wat zijn de optische verschillen tussen een long range en een long range performance

Er zijn veel overeenkomsten tussen een long rang met en zonder performance toevoeging. Van binnen zijn de auto’s identiek alleen heeft de performance een speciale “track-mode”, maar dat is software.  Daarnaast komt de performance met wat optische kenmerken. Zo heeft het standaard rode remklauwen en is het voorzien van grotere remmen en heeft het 20 inch velgen standaard. Lichtmetalen velgen zijn op een Long Range Dual Motor niet standaard, en als optie zijn alleen 19 inch origineel geleverd.

Wat je ook ziet op de achterkant van fanatieke broertje is een carbon achterspoiler die ontworpen is voor de 33 km/h hogere topsnelheid. Kortom, de echte verschillen zijn voor de autogek een must maar dat komt ook met een meerprijs op de fiscale waarde van de auto.

Hoe zit het met de prestatie verschillen?

Als het op prestaties aankomt zijn beide auto’s zijn in de eerste plaats bloedsnel maar de performance is iets meer dan een seconde sneller van nul naar honderd. Maar wanneer je toch snellere prestaties wilt dan is dit te koop als upgrade. Dit kan u zelf doen via de app van Tesla. Met deze upgrade is de auto bijna net zo snel als de performance ofwel, de verschillen zijn dan te verwaarlozen. Dus welke versie u ook kiest, met de vierwiel aangedreven modellen is het sowieso een feestje om te rijden qua prestaties en rijbereik. Het rijbereik van de niet “P” versie is groter, maar ook dat verschil is nihil te noemen in de praktijk.