Tesla Model 3 Standard RWD Plus

’t slimste tweedehands Tesla Model 3 standaard range plus aanbod

Wees slim en lease of koop één van de fiscaal meest slimme tweedehands Tesla Model 3 standaard range plus modellen. De reden dat deze modellen extra interessant zijn is omdat vanwege hun fiscale nieuwwaarde. We moeten daarbij wel bij zeggen dat dit uitsluitend opgaat voor een gebruikte met de juiste registratiedatum de gene uit 2019 meest aantrekkelijk namelijk. Hierdoor hebben ze een super lage bijtelling. Daarnaast ontvangt u bij ons de zekerheid van restwaarde garantie waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over de restwaarde bij de verkoop er van.

Tweedehands Tesla Model 3 Standaard Range RWD

Alles wat je moet weten van de achterwiel aangedreven model 3

Een standaard range plus is achterwiel aangedreven in plaats van vierwiel aangedreven zoals bij een dual motor of performance. Daarnaast heeft deze auto een kleiner accupakket dan de zojuist genoemde. Hierdoor is de range korter, maar daarentegen staat de super aantrekkelijke prijsstelling. En daarom is de auto zeker voor ondernemers echt een slimme keuze. Want je hebt een goede range, en daarnaast de zekerheid en het comfort van het Tesla supercharger laadnetwerk.

Wat zijn de echte verschillende tussen een twee- en vierwiel aangedreven model 3?

Een Model 3 LR Dual Motor is fiscaal €10,000 duurder dan de standaard range plus. Voor dat prijsverschil krijg je gemiddeld 140 km meer actieradius uit de LR Dual Motor, en daarbij 18% snellere acceleratie tijden. De STD Range Plus is gaat 5% efficiënter met z’n energie om. Daarentegen laad het iets minder snel bij de snellader.