Tesla Model S

Bekijk het aanbod Tweedehands Tesla Model S met standaard 12-maanden BOVAG-garantie.

Het grootste tweedehands Tesla Model S aanbod

Op zoek naar een zakelijk of privé interessante Model S? Via onze website kunt u een passend exemplaar vinden waar u naar op zoek bent. Wij bieden uitsluitend fiscaal interessante modellen aan waar u nog jaren plezier van kunt hebben. Naast het adviseren in welke Model S het beste bij u past kunnen wij u ook helpen bij het aanvragen van een aantrekkelijk lease voorstel.

De Model S is vandaag nog steeds een toonaangevende elektrische auto.

Kies je voor een Tesla Model S, dan kies je voor een elektrische auto met veel ruimte, een goed rijbereik en daarbij een fantastisch laadnetwerk. Daarnaast zijn er tal van types van uitgebracht waaronder de meest spraakmakende de P100D, ook wel de supercar killer genoemd. Maar daarnaast zijn de reguliere modellen zoals de 75D, of een 90D ook snel genoeg en fantastisch om te rijden. Dit komt mede doordat bijna alle s’n geleverd zijn met luchtvering welke jezelf in hoogte (en daarmee hardheid) kunt verstellen.

Met sommige Tesla model s modellen kunt u gratis superchargen

Een leuk weetje is dat er ook model s’n zijn geleverd zijn met gratis superchargen. Gratis Superchargen houdt in dat je gratis kunt opladen tot 30min via het Tesla laadnetwerk. Tesla heeft namelijk als enige autofabrikant ter wereld een eigen snel laadnetwerk. Dit heeft voor u als voordeel dat u zonder gedoe kunt snelladen in Europa.

Standaard rijk uitgerust

Een model S is standaard rijk uitgerust. Denk daarbij standaard een navigatiesysteem, een volledig leren of deels leren bekleding, rondom parkeersensoren en lichtmetalen wielen. Daarnaast is er ook een 7 persoons versie uitgebracht en is er een schuif-kantel panoramadak een optie geweest.

Achterwiel aandrijving, all-wheels drive en performance modellen

Een basis model S heeft achterwiel aandrijving en alle S’n met D erachter zoals de 100D hebben vierwiel aandrijving. In de praktijk kunt u van elke model S heel plezier hebben. Maar elke S heeft zijn charme. Zo zijn ze allemaal snel zat, hebben een goede range voor dagelijks gebruik en daarnaast het laadnetwerk waar je niet omheen kunt.

Advies nodig welke “S” het beste bij u past? Selecteer een Tesla Model S op deze pagina en neem via de advertentie contact met ons op.

Actueel aanbod van de Tesla Model S (30)