Tesla Model S 100D Performance

Bekijk het aanbod Tesla Model S 100D performance ook wel bekend als de “supercar killer”. De 100D performance is de meest potente versie van de Tesla Model S range. De 100D performance is ook bekend als de P100D met Ludicrous(+) modus. In deze modus lanceert de auto van 0-100 km/h in een tijd waar supercars met een verbrandingsmotor slechts van kunnen dromen.

Lease een BijtellingVriendelijke Tesla Model S P100D

De 100D performance modellen die u op onze site vindt hebben een aantrekkelijke bijtelling. Daarnaast kunnen wij u adviseren bij het leasen van de P100D met de zekerheid van een goede restwaarde. Want bij ons krijgt u restwaarde garantie en daarbij zes maanden BOVAG-garantie op de auto die u bij ons koopt/leased.

Een model S performance met lage bijtelling

Een gebruikte performance is zakelijk gezien een stuk interessant dan een nieuwe S P100D leasen. De voordelen van de MIA wegen niet op tegen de hogere bijtelling waardoor u onnodig privé teveel geld betaald. Daarom bieden wij gebruikte performance modellen aan waar u nog jaren plezier van kunt hebben met een aantrekkelijk bijtelling van 4% of “4/22%” bij 2019 modellen.