Tesla Model S 75D

U vind hier ons occasion aanbod Tesla Model S 75D. De 75D is de sweet spot in de Model S line-up. Zo heeft deze een goede range maar daarnaast ook een aantrekkelijke fiscale waarde.

Een tweedehands Tesla model S 75D  is met 4% bijtelling

De duo motor met 75 kWh accupakket is tot 2019 geproduceerd. Daardoor is deze auto binnen zijn 60 maanden BijtellingVriendelijke termijn uitsluitend te vinden als 4% bijtelling auto. Hierdoor rijdt u dus privé super goedkoop auto.

Ook op onze tweedehands 75D modellen krijgt u restwaarde garantie en zes maanden BOVAG-garantie

Het grote voordeel van een gebruikte S 75D kopen bij LeaseBijtellingVriendelijk is dat wij u restwaarde garantie en BOVAG-garantie geven. Hierdoor koopt u dus zorgeloos een gebruikte auto met de wetenschap dat u een goede prijs krijgt bij de verkoop van deze auto.

Waarom kiest u voor 100D in plaats van een 75D?

Een 75D heeft ten opzichte van een 100D minder range en iets mindere acceleratiecijfers maar dit is slechts een stukje beleving. Maar waarom kiest u dan wel voor een 100D ten opzichte van vijfenzeventig. De reden is simple weg range-comfort in elke omstandigheid. Dus wanneer u bereidt iets vaker te snelladen of consequenter thuis te laden zijn beiden heel capable voor de verstokte km-vreter.