Tesla Model X

Op zoek naar een gebruikte Tesla model X met een gunstige bijtelling, kijk dan hier voor uw nieuwe auto. Wij bieden model X’n aan in alle uitvoeringen en in de meeste kleuren. Deze SUV van Tesla is geleverd met verschillende accupakketten die mede bepalend zijn voor de prestaties van de auto.

Alle Modellen X zijn standaard rijk uitgerust

Een Tesla Model X is standaard super luxe van binnen. Denk daarbij aan het grote diagonale scherm met daarop het meest actuele navigatiesysteem, Spotify gekoppeld aan een geweldige audio-installatie. Daarnaast heeft een X ook standaard luchtvering en autopilot 2.0. Ook zijn er ook modellen beschikbaar waarbij je gratis kunt superchargen via Tesla hun eigen laadnetwerk (maximaal 30min/75%). Dit betaald zich voor de km-vreters onderons natuurlijk snel uit. Ook heeft de model X een af-fabriek optie voor een trekhaak en een winterpakket. Bij deze laatste optie krijgt u een verwarmd stuurwiel en is de ruitensproeier reservoir verwarmd.

Beschikbaar als als vijf-, zes- en zevenzitter

U kunt een X vinden in drie uitvoeringen qua zitconfiguratie. Zo is er een vijfpersoonsuitvoering en zijn er ook zes- en zevenzitters leverbaar. Op deze pagina kunt u eenvoudig selecteren wat het beste bij uw gebruiksbehoefte past.

Actueel aanbod van de Tesla Model X (25)