Tesla Model X

Op zoek naar een gebruikte Tesla model X met een gunstige bijtelling, kijk dan hier voor uw nieuwe auto. Wij bieden model X’n aan in alle uitvoeringen en in de meeste kleuren. Deze SUV van Tesla is geleverd met verschillende accupakketten die mede bepalend zijn voor de prestaties van de auto.

Onze Tweedehands Tesla Model X occasions hebben een lage bijtelling en restwaarde garantie

Uw voordeel bij ons occasion aanbod is dat onze gebruikte modellen beschikken over een aantrekkelijke bijtelling. Daarbij krijgt u deze onze standaard de zekerheid van 12 maanden BOVAG-garantie waardoor u met veel zekerheid en zonder zorgen uw eerste kilometers maakt in uw nieuwe elektrische auto. Daarnaast geven wij op al onze elektrische auto’s restwaarde garantie.

Alle Modellen X zijn standaard rijk uitgerust

Een Tesla Model X is standaard super luxe van binnen. Denk daarbij aan het grote diagonale scherm met daarop het meest actuele navigatiesysteem, Spotify gekoppeld aan een geweldige audio-installatie. Daarnaast heeft een X ook standaard luchtvering en autopilot 2.0. Ook zijn er ook modellen beschikbaar waarbij je gratis kunt superchargen via Tesla hun eigen laadnetwerk (maximaal 30min/75%). Dit betaald zich voor de km-vreters onderons natuurlijk snel uit. Ook heeft de model X een af-fabriek optie voor een trekhaak en een winterpakket. Bij deze laatste optie krijgt u een verwarmd stuurwiel en is de ruitensproeier reservoir verwarmd.

Beschikbaar als als vijf-, zes- en zevenzitter

U kunt een X vinden in drie uitvoeringen qua zitconfiguratie. Zo is er een vijfpersoonsuitvoering en zijn er ook zes- en zevenzitters leverbaar. Op deze pagina kunt u eenvoudig selecteren wat het beste bij uw gebruiksbehoefte past.

Maak u geen zorgen over de restwaarde van uw tweedehands  model X

De waarde van een model X is mede door de fiscale voordelen heel stabiel. Hierdoor kunnen wij u een gegarandeerde restwaarde teruggeven voor uw auto wanneer u hem weer aan ons wilt verkopen aan het einde van uw looptijd met de auto.

Actueel aanbod van de Tesla Model X (58)