Tesla Model Y

Tweedehands Tesla Model Y aanbod

Hier vindt u een fiscaal aantrekkelijke tweedehands Tesla model Y aanbod.  Zo bespaard u op ons aanbod tot €3216,- privé over een looptijd van 48 maanden (zakelijk). Dit betreft de Tesla Model Y Long Range modellen.

Tot €3216 privé voordeel over 48 maanden

Ondanks het geringe aankoopvoordeel t.o.v. een een nieuwe Y, heeft u door de lagere bijtelling privé veel rendement. Zo kunt haalt u minimaal €2400,- en maximaal €3216,- privé rendement op dit gebruikte aanbod. Dus ondanks dat de bijtelling niet meer zo laag is als vroeger, kunt u privé nog steeds voordeel behalen met ons aanbod.

Parkeersensoren

Als u een nieuwe Model Y besteld zitten er geen parkeersensoren meer in/op de auto….. de Long Range modellen uit 2022 die wij aanbieden hebben die nog wel!

Restwaarde- en aanvullende garantie

Bij ons ontvangt u standaard naast de resterende Tesla fabrieksgarantie, één jaar BOVAG garantie (vanaf aankoopdatum).

Met de Long Range heeft u het meest rijbereik

Wanneer u op zoek bent naar een E-SUV is range van groot belang. Daarom bieden wij de modellen aan waarbij u het meeste rijbereik heeft.  De Long Range biedt daarbij de beste mix tussen prestaties, rijbereik en het SuperCharge laadnetwerk van Tesla! Net als de performance zijn deze ook 4-wiel aangedreven en hebben het grote accupakket. Ook hebben ze het premium interieur.

Uitvoeringen van de Tesla Model Y

Actueel aanbod van de Tesla Model Y (14)