De restwaarde van een elektrische auto

Wij begrijpen dat u zich onzeker kunt voelen over de restwaarde van een elektrische auto en daarom bieden wij u restwaarde garantie.

Bekijk hier het aanbod elektrische auto’s

Maakt u geen zorgen over de restwaarde van een EV

Het vertrouwen dat wij hebben in de elektrische auto industrie is groot en daar profiteert u van. Zo geloven wij dat merken zoals Tesla onuitwisbare impact hebben op de volledige auto industrie. Dit automerk gaat nooit meer verdwijnen, ondanks alle commotie rondom het merk. Denk hierbij aan het behalen van winst (wat ze inmiddels maken) en het bereiken van grote produktie aantallen (inmiddels meer dan 1 miljoen auto’s verkocht). Tesla is niet meer weg te denken vandaag en kan gezien worden als hét voorbeeld voor de auto industrie. Wij geloven hierdoor in de restwaarde van een bij ons aangeschafte elektrische auto, of dit nu een Tesla is of een ander merk.

Een elektrische auto kent een relatief hogere investering, maar significant lagere afschrijf- en gebruikskosten

De investering in een gebruikte Tesla maar ook andere volledig elektrische auto’s is hoger dan van een vergelijkbare auto met een verbrandingsmotor. Het grootste voordeel voor u, zit echter in de lagere procentuele afschrijving, de lage gebruikskosten en de geringe onderhoudskosten. Dit komt onder andere doordat er minder draaiende delen in EV zitten met als voordeel minder slijtage en mogelijk minder onkosten.

Vertrouwen in de EV moet nog groeien, maar wij garanderen een goede prijs wanneer u hem weer verkoopt!

Zeker door traditioneel gedachtegoed, ouderwetse autoredacteuren en sceptische garagebedrijven is het vertrouwen in een elektrische auto nog niet bij iedereen doorgedrongen. Daarom geven wij u dus een gegarandeerde restwaarde-garantie!

Hoe werkt dit?

Voordat wij uw gebruikte Tesla of andere EV terugkopen kunnen we eerst proberen deze te verkopen tegen de dan geldende marktwaarde; 97% van de opbrengst en met aftrek van € 0,01 voor elke afgelegde kilometer is dan voor u. De restwaarde garantie die wij afgeven is van belang als u direct van uw auto af wilt.

Wat kunt u verwachten naast onze restwaarde garantie

  • Uitstekende service
  • 12 maanden BOVAG-garantie
  • Financieringsmogelijkheden
  • Top advies
  • Hoogst haalbare verkoopopbrengst van uw EV
  • Inruil van ‘oude’ auto’s
  • Europees adverteren van ons aanbod
  • Geen gedoe bij de aan- & verkoop van uw auto

Geen passende EV waar u nu naar op zoek bent? Zet een zoekopdracht uit!

LeaseBijtellingVriendelijk heeft het grootste aanbod EV’s van Europa. Mocht er desondanks geen elektrische auto bij zitten waar u naar op zoek bent dan zoeken wij deze met plezier voor u op. Met daarbij uiteraard onze elektrische auto restwaarde garantie.